Ask Your Question
0

Promble with showing the arm on rviz using ros industrial package?

asked 2012-03-19 21:18:25 -0600

Eric gravatar image

updated 2012-03-19 23:14:43 -0600

Hi~

on ros_org_video_rc1 package

When I run

  roslaunch sia10d_mesh_arm_navigation planning_scene_warehouse_viewer_sia10d_mesh.launch

But there is no arm model on rviz.

http://imgur.com/0UK3C

And I also found some error messages :

  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 31: (0 36672) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 33: (0 36672) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 37: (0 166656) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 39: (0 166656) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 44: (0 116160) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 46: (0 116160) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 49: (0 181824) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 51: (0 181824) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 54: (0 127296) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 56: (0 127296) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 60: (0 146880) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 62: (0 146880) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 67: (0 24768) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 69: (0 24768) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 71: (0 150528) Bad address .
  ../../intel/intel_bufmgr_gem.c:1158: Error writing data to buffer 73: (0 150528) Bad address .

How to solve it? thank you

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2012-03-20 16:54:50 -0600

Looks like it might be a driver issue. Check out the answer to this question: http://answers.ros.org/question/10982/error-writing-data-to-buffer-urdf-model-in-rviz

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-03-19 21:18:25 -0600

Seen: 122 times

Last updated: Mar 20 '12