Ask Your Question
0

Issues with ar_pose documentation

asked 2013-02-01 09:58:14 -0500

updated 2013-02-02 02:53:02 -0500

Hi everyone,

It seems like the repository link for ar_pose is wrong. I guess it might have something to do with jenkins... Right now it is associated with the kinton_robot stack, which seems completely wrong. The SVN repository link is also wrong. Does anyone know what's going on here?

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2013-02-16 17:11:57 -0500

updated 2013-02-16 17:12:57 -0500

After posting this on the ros-users mailing list, I was advised by @tfoote to file an issue at the ros-infrastructure/jenkins_scripts github as the metadata for the ar_pose package was getting extra information added.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2013-02-03 20:51:43 -0500

Procópio gravatar image

Hi there. It's been a while since I last used that package, and indeed, the rep link is wrong. You can try checking out the ccny_vision stack, which contained the ar_pose package (although it does not show it anymore).

edit flag offensive delete link more

Comments

I actually contacted Ivan Dryanovski (maintainer of ar_pose) and let him know. Since I knew that the package was in ccny-ros-pkg I could download it, but I figured it would be best to figure out what the problem really was since it might affect many other stacks in ROS wiki.

georgebrindeiro gravatar image georgebrindeiro  ( 2013-02-04 03:34:55 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2013-02-01 09:58:14 -0500

Seen: 115 times

Last updated: Feb 16 '13