Ask Your Question
0

publishing data from LabView through rosbridge(v2)

asked 2014-03-26 04:15:13 -0600

av_roboticslab gravatar image

Hi,

I am using the ROS toolkit in LabView to publish an odometry message to a particular topic. When rosbridge(v2) is running I can see there is a connection between LabView and ROS(I am given a connection ID, while when rosbridge is not running i get 0). But there is no publishing of data to the topic, the topic does not appear in my topic list.

Any ideas of what could be the issue? According to clearpath robotics the only thing that needs to be done to connect labview and ROS on the ROS side is install the rosbridge. It might be though that the rosbridge is where the data gets stuck.

Thank you

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2014-03-26 16:18:40 -0600

Ryan gravatar image

Unfortunately, the toolkit works with rosbridge v1 only. My days have been a little too busy to upgrade, retest, and re-release everything.

edit flag offensive delete link more

Comments

thank you for responding. I was wondering whether you know of any way rosbridge v1 can run on hydro. In the documentation it says it works with versions up to and including groovy I thought to give it a try but wasn't successful.

av_roboticslab gravatar imageav_roboticslab ( 2014-03-27 00:56:10 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-03-26 04:15:13 -0600

Seen: 350 times

Last updated: Mar 26 '14