Ask Your Question
0

LGSVL Simulator not working ? I am still not sure and confused to run LGSVL Simulator with ROS Autoware

asked 2021-02-12 21:05:40 -0500

ishaniis gravatar image

updated 2021-02-14 12:31:21 -0500

Found Path: /opt/lgsvl/simulator

Nothing opens up after this command.

My next question, Do we have to install anything other than the Unity Hub for the LGSVL to run with ROS Autoware in the ADE environment.

Can anyone guide me through the process for the same? I am not able to figure out, Where have I screwed up in following it.

edit retag flag offensive close merge delete

4 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2022-02-24 11:33:22 -0500

Sam123 gravatar image

/opt/lgsvl/simulator try to run this command inside the docker

$cd AutowareAuto $ ade start $ ade enter $ /opt/lgsvl/simulator

edit flag offensive delete link more
0

answered 2021-04-20 22:11:50 -0500

kk2105 gravatar image

You might have to remove the mesa-vulkan-drivers.

Kindly follow the steps given in the official documentation here.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2021-02-16 03:54:14 -0500

nnmm gravatar image

I had to sudo apt remove mesa-vulkan-drivers.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2021-02-15 07:38:24 -0500

Mackou gravatar image

Try to install libvulkan1

https://www.lgsvlsimulator.com/docs/g...

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2021-02-12 21:05:40 -0500

Seen: 271 times

Last updated: Feb 24