ROS Resources: Documentation | Support | Discussion Forum | Index | Service Status | Q&A answers.ros.org
Ask Your Question
0

No output after starting my_publisher from the image_transport_tutorial pkg.

asked 2018-04-30 12:33:09 -0500

Becutan gravatar image

updated 2018-04-30 13:37:03 -0500

gvdhoorn gravatar image

I'm following a tutorial image_transportTutorialsExaminingImagePublisherSubscriber and after command

rosrun image_transport_tutorial my_publisher path/to/some/image.jpg

nothing happens, no error or anything (of course I put correct path to my image)

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2018-04-30 13:34:05 -0500

gvdhoorn gravatar image

I'll assume it's wiki/image_transport/Tutorials/ExaminingImagePublisherSubscriber that you're referring to (please always include a link when referring to tutorials, guides or other online resources).

nothing happens, no error or anything

Can you tell us what you expect to happen?

The node created in that tutorial (my_publisher) should only publish the image you specify. It does not produce any terminal output, open windows or anything else.

Can the subscriber subscribe to the topic and display the message? If it can, it would seem things are working correctly.

edit flag offensive delete link more

Comments

thank you so much for your time, answering and editing my post, I will be more careful I fix it somehow

Becutan gravatar image Becutan  ( 2018-05-01 11:49:48 -0500 )edit

I'm slightly confused: is your problem now fixed, or have you run into something else?

gvdhoorn gravatar image gvdhoorn  ( 2018-05-01 15:43:50 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2018-04-30 12:33:09 -0500

Seen: 133 times

Last updated: Apr 30 '18