Ask Your Question
0

openni and ar bounding box doesn't work well together

asked 2011-11-14 21:50:20 -0500

dinamex gravatar image

Hi everyone,

I'm working with the RoboEarth package to model 3D Objects. The results were mediocre and because of that we tried to calibrate our kinect. (using this tutorial: http://www.ros.org/wiki/openni_camera/calibration)

We found out that there is a second (seems to be the newer one) launch file for the openni (the old and original one: openni_camera openni_node.launch | the new one: openni_launch openni.launch) which is needed for the calibration. But it seems that the ar-bounding-box package is not working with that file. Could this be true?

Furthermore we noticed that the ar_bounding_box is not working reliable with the old launch file (openni_camera) as well. Sometimes it takes 5-10 restarts to get it run. Do you have any idea to correct that?

Thank you for your help. regards Ronny

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2011-11-16 01:29:30 -0500

ddimarco gravatar image

We just updated the roboearth packages so that you can use the launch files from the openni_launch package. Please update to the latest version and try again.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2011-11-14 21:50:20 -0500

Seen: 306 times

Last updated: Nov 16 '11