Ask Your Question
0

[ERROR] Failed to load nodelet

asked 2013-06-20 03:49:36 -0600

rossi gravatar image

updated 2014-01-28 17:16:59 -0600

ngrennan gravatar image

hi i try to move my Husky A200 a little bit smoother. Therefor i've installed the yocs_velocity_smoother. But it doesn't start. Nodelet failed to load. I saw that others have nearly the same problems and they only must add a new library through the "CMakeLists.txt" file. But i don't know which library i had to add. My error look like this:

[ERROR] [1371736335.535348833]: Failed to load nodelet [/velocity_smoother] of type [yocs_velocity_smoother/VelocitySmootherNodelet]: Could not find library corresponding to plugin yocs_velocity_smoother/VelocitySmootherNodelet. Make sure the plugin description XML file has the correct name of the library and that the library actually exists.
[FATAL] [1371736335.535624567]: Service call failed!

thanks for help

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-08-26 10:23:33 -0600

tfoote gravatar image

updated 2013-08-26 10:23:57 -0600

Are you running multiple machines? If so make sure the yocs_velocity_smoother is installed on the remote machine. (The machine running the nodelet_manager is the critical one)

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2013-06-20 03:49:36 -0600

Seen: 1,362 times

Last updated: Aug 26 '13