Ask Your Question
0

rxbag segfault on view Image RAW data

asked 2012-02-28 09:15:15 -0600

Enrique gravatar image

updated 2012-02-29 21:31:15 -0600

Although it might not be very useful, when I select Raw view for an Image type topic in rxbag, I get a segfault.

Could somebody confirm this behaviour?

I'm using ros-electric on ubuntu oneiric. It's happened to me in two different PCs (laptop and desktop, with pretty different hardware but almost the same environment).

BTW, I'm using image_rect_color topics, from the image_pipeline stack, so images should be sane.

Thanks.

UPDATE Defect ticket created.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

For debugging a problem like this, a gdb stack backtrace of the segfault is usually needed.

joq gravatar imagejoq ( 2012-02-28 10:32:42 -0600 )edit

How do I backtrace rxbag with gdb? I've tried https://wiki.ubuntu.com/Backtrace, but gdb says that rxbag is 'not in executable format: File format not recognized'. I just run 'gdb rxbag' (w/ and w/o args, a .bag file).

Enrique gravatar imageEnrique ( 2012-02-28 22:05:35 -0600 )edit

My mistake. I did not realize rxbag was a Python script.

joq gravatar imagejoq ( 2012-02-29 01:36:34 -0600 )edit

So, how could I find out what's going on? Do you or somebody knows?

Enrique gravatar imageEnrique ( 2012-02-29 02:55:17 -0600 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-02-29 03:15:23 -0600

joq gravatar image

You can open a defect ticket, providing all the information you can for the rxbag maintainer.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-02-28 09:15:15 -0600

Seen: 135 times

Last updated: Feb 29 '12