ROS Resources: Documentation | Support | Discussion Forum | Service Status | Q&A answers.ros.org
Ask Your Question
3

Inbound TCP/IP connection failed

asked 2016-07-25 16:39:02 -0500

Oper gravatar image

updated 2016-07-25 16:39:44 -0500

I'm getting this warning when launching a .launch file. I have already configured my network and i have also exported master URI on slave.

Inbound TCP/IP connection failed: connection from sender terminated before handshake header received. 0 >bytes were received. Please check sender for additional details

Why is this happening? I'm using ros on two pc's connected via wifi. Pinging each one i get approx 20ms of delay.

edit retag flag offensive close merge delete

3 Answers

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2017-01-18 03:23:13 -0500

I also have this problem. I am on a Ubuntu 14.04 using ROS Indigo. I am working with actionlib and everytime I launch a test client to check the server actions, at the end of the execution the message is shown.

Inbound TCP/IP connection failed: connection from sender terminated before handshake header received.

Any solution?

edit flag offensive delete link more

Comments

Same problem..

Jägermeister gravatar imageJägermeister ( 2019-03-07 07:08:17 -0500 )edit
1

answered 2016-09-06 09:53:37 -0500

tompe17 gravatar image

updated 2016-09-06 09:55:12 -0500

I also have this problem. Running Ubuntu 16.04 and Kinetic.

Just running:

#! /usr/bin/env python

import rospy

if __name__ == '__main__':
    rospy.init_node('connection_failed_debug', anonymous=True)
    rospy.spin()

will give me the message:

[WARN] [WallTime: 1473173287.273779] Inbound TCP/IP connection failed: connection from sender terminated before handshake header received. 0 bytes were received. Please check sender for additional details.
[WARN] [WallTime: 1473173295.881939] Inbound TCP/IP connection failed: connection from sender terminated before handshake header received. 0 bytes were received. Please check sender for additional details.

This is probably only on a loaded machine...

edit flag offensive delete link more
0

answered 2016-07-26 16:04:39 -0500

paddi00 gravatar image

updated 2016-07-26 16:04:55 -0500

I also had this problem. I solved it with putting off the Anti Virus software and the firewall

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

5 followers

Stats

Asked: 2016-07-25 16:39:02 -0500

Seen: 2,459 times

Last updated: Jan 18 '17