teleoperation [closed]

asked 2011-12-15 09:27:41 -0600

HelenJiang gravatar image

updated 2011-12-15 12:24:56 -0600

kwc gravatar image

Hello everyone:

I am now using the electric version instead of the diamondback version. I configure all the files according to the web. And the package can be compiled and run. The only problem is that the robot is not running even the program is running.

For example, when I run teleoperation, I can get into the window showing linear and angular and when I press the key, the value of them change. But the robot does not move according to the value.

Is there anyone know what happened to the robot? (It can run with the diamondback version)

Thank you.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by tfoote
close date 2012-08-03 12:47:51

Comments

Pls specify which robot, which package, which teleoperation??
karthik gravatar image karthik  ( 2011-12-15 09:59:40 -0600 )edit
I use turtlebot robot. (but use the electric version). "roslaunch turtlebot_teleop keyboard_teleop.launch" command. The program can run, but the robot does not move.
HelenJiang gravatar image HelenJiang  ( 2011-12-15 11:56:30 -0600 )edit
Firstly you hav to post the updates in your question itself n not post new answer like below. Pls check the rxgraph and see if the topics are same on both publisher n subscribers. You can even paste the same here if you are not sure. I assume that you have gone through the tutorials.
karthik gravatar image karthik  ( 2011-12-15 18:30:22 -0600 )edit