Ask Your Question
3

undefined symbol

asked 2014-01-22 22:30:03 -0500

katsumoto gravatar image

updated 2014-01-28 17:19:08 -0500

ngrennan gravatar image

Hi, I updated hydro this morning then I run "rosrun lms1xx LMS1xx_node .." I get error.

error:

/home/xx/catkin_ws/devel/lib/lms1xx/LMS1xx_node: symbol lookup error: /home/xx/catkin_ws/devel/lib/lms1xx/LMS1xx_node: undefined symbol: _ZN3ros7console5printEPNS0_10FilterBaseEPN7log4cxx6LoggerENS0_6levels5LevelEPKciS9_S9_z

This node run before update. is this a bug? what can I do?

thanks.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

1

how can I return before update?

katsumoto gravatar image katsumoto  ( 2014-01-22 22:31:18 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
5

answered 2014-01-22 23:41:46 -0500

Wolf gravatar image

Yesterday I also had some weird symbol lookup errors, too (After pulling some updates with the update manager).

sudo apt-get install -f

and

sudo apt-get autoremove

together with erasing build dirs and rebuilding in my workspace by (in the catkin_ws folder:)

rm -r devel
rm -r build
catkin_make

solved the issue...

(See http://answers.ros.org/question/120541/problem-of-running-rosrun-turtlesim-turtlesim_node/?answer=120596#post-id-120596)

edit flag offensive delete link more

Comments

1

Problem solved. Thanks.

katsumoto gravatar image katsumoto  ( 2014-01-23 00:07:07 -0500 )edit
1

Had the same problem after upgrading hydro-packages. Now solved. Thank you.

carsten gravatar image carsten  ( 2014-01-23 02:10:03 -0500 )edit
1

I Still get the error, I am running ubuntu 12.04 LTS, any suggestions?

Mago Nick gravatar image Mago Nick  ( 2014-01-26 04:35:15 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-01-22 22:30:03 -0500

Seen: 3,664 times

Last updated: Jan 22 '14