Ask Your Question
-1

dynamic_reconfigure

asked 2011-10-12 05:28:41 -0500

walt gravatar image

I'm trying to:

rosrun dynamic_reconfigure reconfigure_gui

in following the instructions here to configure my kinect: http://www.ros.org/wiki/openni_camera

however, the gui window that comes up is blank?! (no controls or fields, unlike what is shown in the example on the link above). Any idea what could be going on? I'm able to run rviz and have qt4 installed. I'm running on diamondback with ubuntu 11.04.

Thanks, Walt

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2011-10-12 05:39:57 -0500

evolutionsdisaster gravatar image

Try launching the openni node first, then run this command then you should be able to see the options.

edit flag offensive delete link more

Comments

It looks like there is a problem with the openni_node working correctly. When I do this:
walt gravatar image walt  ( 2011-10-12 06:08:53 -0500 )edit
walt@T5500:~/ros_workspace$ roslaunch openni_camera openni_node.launch the kinect is identified, serial number listed, and rgb and depth frame id's exist. However, the red laser on the kinect doesn't come on! No data is published from the camera. I've had the kinect sending data recently...
walt gravatar image walt  ( 2011-10-12 06:12:17 -0500 )edit
It sounds like you have an independent problem with your Kinect. I suggest that you ask that with more details in a seperate question after looking for similar problems from other users.
tfoote gravatar image tfoote  ( 2011-10-18 08:20:51 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2011-10-12 05:28:41 -0500

Seen: 414 times

Last updated: Oct 12 '11