Ask Your Question
0

Attachments in ROS wiki not working [closed]

asked 2013-01-15 12:34:49 -0500

Citing the ROS Wiki Attachments page:

"Attached Files To refer to attachments on a page, use attachment:filename, as shown below in the list of files. Do NOT use the URL of the [get] link, since this is subject to change and can break easily."

However, I get a 500 Internal Server Error whenever I link that way (example here). The [get] link, on the other hand, works fine.

Who should I contact to get this fixed? The 500 Internal Server Error page only refers to webmaster@localhost (i.e. no contact info is provided).

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by georgebrindeiro
close date 2013-01-15 16:46:46

Comments

Please consider this post: https://code.ros.org/lurker/message/20120308.185442.3620b6de.en.html and avoid attachments where possible.

KruseT gravatar image KruseT  ( 2013-01-15 22:29:08 -0500 )edit

@KruseT: Thanks for this, I was not aware of that message since I signed up to ros-users only a couple months later. In this case, however, the attachment is legitimate because I have no control over the repository for the package and it is quite useful to users (it's a patch to get it to work).

georgebrindeiro gravatar image georgebrindeiro  ( 2013-01-16 02:14:33 -0500 )edit
1

If possible paste the patch online (e.g. github gist) and just add a link to that file in the wiki.

KruseT gravatar image KruseT  ( 2013-01-18 03:53:22 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
2

answered 2013-01-15 15:44:37 -0500

joq gravatar image

Please open an issue for the ROS wiki.

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for the pointer, joq. Will do.

georgebrindeiro gravatar image georgebrindeiro  ( 2013-01-15 16:46:23 -0500 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2013-01-15 12:34:49 -0500

Seen: 189 times

Last updated: Jan 15 '13