Ask Your Question

Krenshow's profile - activity

2022-04-05 05:48:47 -0500 received badge  Necromancer (source)
2022-04-05 05:48:47 -0500 received badge  Teacher (source)
2022-02-22 06:25:52 -0500 received badge  Student (source)
2021-01-16 14:35:22 -0500 received badge  Famous Question (source)
2020-10-15 00:09:52 -0500 commented question How to use sensor pose ?

Finally, I added one more frame. Just curious, why it does not works here, thanks.

2020-08-25 00:25:28 -0500 commented answer How is better to run the robot / multiple node on one machine

Thank you!

2020-08-24 01:14:11 -0500 received badge  Notable Question (source)
2020-08-21 09:29:20 -0500 received badge  Popular Question (source)
2020-08-21 05:34:41 -0500 marked best answer How is better to run the robot / multiple node on one machine

I am creating a mobile robot. There are several nodes such as SLAM, move_base, LIDAR, RGBD, and some other sensors. I have a couple of ways to run the system. The first one is just to create a single launch file that runs everything. The second way is to create my own node that starts other nodes, checks their working (by checking messages from nodes or just checking node list), and reboots any node if there is a problem (for example, some problem of the camera launch or some node crash). The last way seems more reliable, however, I don't know - is there any common and good way to do it?

Would you like to help me with this question or share your experience?

2020-08-21 05:34:41 -0500 received badge  Scholar (source)
2020-08-21 03:01:53 -0500 asked a question How is better to run the robot / multiple node on one machine

How is better to run the robot / multiple node on one machine I am creating a mobile robot. There are several nodes such

2020-07-15 07:09:29 -0500 received badge  Famous Question (source)
2020-04-21 12:01:16 -0500 received badge  Notable Question (source)
2020-03-18 02:06:59 -0500 received badge  Popular Question (source)
2020-03-13 00:36:14 -0500 edited question How to use sensor pose ?

How to use sensor pose ? Hello, I have a problem with pose 0 0 0 0 0 0 pose. You can find it in turtlebot3_burger.gazebo

2020-03-13 00:32:24 -0500 asked a question How to use sensor pose ?

How to use sensor pose ? Hello, I have a problem with pose 0 0 0 0 0 0 pose. You can find it in turtlebot3_burger.gazebo

2020-03-05 03:47:50 -0500 received badge  Enthusiast
2020-02-27 02:35:14 -0500 answered a question Turtlebot3 with range_sensor_layer problem

Hello, I have the same problem. It seems, when you use range_sensor_layer, other layers just disconnected for turtlebot3

2020-02-26 00:19:33 -0500 received badge  Supporter (source)