Ask Your Question

Rishabh's profile - activity

2019-04-11 07:32:52 -0500 commented question Ira_laser_tools error

I had the same error. After looking at the scan data from the different laser scanners (hokuyo and rplidar), I found tha

2019-04-11 06:40:29 -0500 commented question Ira_laser_tools error

I had the same error. After looking at the scan data from the two different laser scanners (hokuyo and rplidar), I found

2018-03-21 10:50:44 -0500 received badge  Famous Question (source)
2017-08-22 21:23:01 -0500 received badge  Notable Question (source)
2017-07-26 03:39:23 -0500 received badge  Enthusiast
2017-07-14 09:08:27 -0500 commented answer Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

The drives are in the Profile position mode but I think to control the robot with the position controller I need to brin

2017-07-14 09:07:57 -0500 commented answer Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

The drives are in the Profile position mode but I think to control the robot with the position controller I need to brin

2017-07-14 09:00:58 -0500 commented answer Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

Although the robot initializes successfully, I am still not able to control the robot using the position controllers. I

2017-07-14 06:05:44 -0500 received badge  Popular Question (source)
2017-07-14 06:05:39 -0500 commented answer Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

The robot was initialized after I made the suggested changes. Thank you for the help.

2017-07-14 06:04:39 -0500 marked best answer Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

Hello, I am trying to run the schunk lwa4p arm with ros_canopen package but was not able to initialize the robot. The nodes are running and the can is set up but the rosservice call /arm/driver/init was not able to initialize the robot. I am attaching the candump output of the service along with other outputs.

I am using the shunck_lwa4p package from schunk_robots.

Please find the link to the gist with respective files https://gist.github.com/rishabhagarwa...

2017-07-14 06:04:39 -0500 received badge  Scholar (source)
2017-07-14 06:04:37 -0500 received badge  Supporter (source)
2017-07-14 03:27:40 -0500 commented question Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

The canalyzer shows the manufacturer software version as 65 Build:7589. I am not sure if that is the correct version for

2017-07-14 02:29:23 -0500 commented question Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

I am using ubuntu 14.04 as a docker on fedora 25 with ros indigo.

2017-07-13 03:07:23 -0500 asked a question Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen

Schunk_lwa4p initialization error with ros_canopen Hello, I am trying to run the schunk lwa4p arm with ros_canopen packa

2016-06-15 03:53:01 -0500 received badge  Famous Question (source)
2016-04-23 08:39:55 -0500 received badge  Notable Question (source)
2016-02-05 12:01:41 -0500 received badge  Popular Question (source)
2016-02-05 07:08:28 -0500 commented question Youbot hello world example not executing

Yes, I tried that too and it was still giving the same output "Couldn't find executable"

2016-02-05 06:07:11 -0500 asked a question Youbot hello world example not executing

Hello Everyone,

I started to control my youbot with youbot API wrapper, I installed the ros_indigo_youbot_ros_interface as instructed. Though I can run the roslaunch youbot_driver_ros_interface youbot_driver.launch and keyboard teleop but when I try to rosrun youbot ros hello world it shows error as shown below.

rosrun youbot_ros_hello_world youbot_ros_hello_world

[rosrun] Couldn't find executable named youbot_ros_hello_world below /home/youbot/catkin_ws/src/youbot_ros_samples/youbot_ros_hello_world

[rosrun] Found the following, but they're either not files,

[rosrun] or not executable:

[rosrun] /home/youbot/catkin_ws/src/youbot_ros_samples/youbot_ros_hello_world*

I have sourced the catkin workspace in ROS_PACKAGE_PATH. The package youbot_ros_samples is in the catkin_ws/src folder. I am running ROS Indigo on ubuntu 14.04.

Any ideas why I am not able to rosrun the package.