Ask Your Question
RSS
Sort by » date activity ▼ answers votes

14 questions

Tagged
  • ×
1k
views
1
answer
no
votes
2016-08-08 14:04:29 -0600 ahendrix flag of United States of America

Lost sync with device..restarting

771
views
3
answers
no
votes
2016-05-14 07:19:21 -0500 mrslvgg flag of Italy

Ros node does not recognize Haptic device

956
views
1
answer
no
votes
2016-04-29 00:32:45 -0500 2ROS0 flag of United States of America

rviz compiled against OGRE

544
views
no
answers
no
votes
2014-04-04 12:03:05 -0500 Fei_Liu

PrimeSense/SensorV2/5.1.0.41: Device is in safe mode [closed]

418
views
no
answers
no
votes
2014-04-04 12:02:44 -0500 Fei_Liu

PrimeSense/SensorV2/5.1.0.41: Device is in safe mode

82
views
no
answers
no
votes
2014-04-04 12:02:06 -0500 Fei_Liu

ros + pioneer 3 + kinect : service call failed!

866
views
1
answer
no
votes
2014-03-24 05:08:52 -0600 Maya flag of Sweden

Can't detect Asus Xtion

1k
views
2
answers
no
votes
2013-01-04 07:45:48 -0600 joe.s

Phidget Interface Kit not being detected

165
views
no
answers
1
vote
2012-07-25 10:00:55 -0500 Brad

Hokuyo Laser not appearing under /dev [closed]

222
views
1
answer
no
votes
2011-10-17 23:03:23 -0500 Guido

openni detecting device only in debug mode

Contributors

jarvisschultz gravatar imagemrslvgg gravatar imagezakizadeh gravatar imagegvdhoorn gravatar imagesilverbullet gravatar imageahendrix gravatar imagemohsen gravatar imageeds_worker_drone gravatar imageMaya gravatar imagejayess gravatar imageFrancesco Chinello gravatar imageSiddharth_Maraje gravatar imageBrad gravatar imagedavinci gravatar imageModus Ponens gravatar imagejoe.s gravatar image

Tag search

Tags