Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

openni doesn't find kinect

Hi, I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy. lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken? Regards, Oier

openni doesn't find kinect

Hi, Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken? broken?

Regards, Oier

openni doesn't find kinect

Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken?

Regards, Regards,

Oier

openni doesn't find kinect

Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken?

Regards,

Oier

openni doesn't find kinect

Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken?

Regards,

Oier

openni doesn't find kinect

Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken?

Regards,

Oier

openni doesn't find kinect

Hi,

I am running Ubuntu 12.10 and ROS Groovy.

lsusb shows the kinect:

Bus 002 Device 019: ID 045e:02ad Microsoft Corp. Xbox NUI Audio
Bus 002 Device 018: ID 045e:02b0 Microsoft Corp. Xbox NUI Motor
Bus 002 Device 020: ID 045e:02ae Microsoft Corp. Xbox NUI Camera

But when I run roslaunch openni_launch openni.launch, it doesn't find the kinect.

[ INFO] [1357079636.178559036]: No devices connected.... waiting for devices to be connected
[ INFO] [1357079639.179093142]: No devices connected.... waiting for devices to be connected

A week ago, after installing the updated openni package, everything worked and now I get the same "no devices connected" message even though I tried connecting it in different usb ports etc. Is this a bug or is my camera somehow broken?

Regards,

Oier