Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything. I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything. anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!

Rostopic echo doesn't print messages from topics?

I have to test some outputs from my topics, but rostopic does not print the messages being published at the topic, i had to make a new node just to get the messages and print them. My node was able to get the messages, so they are being published...

when i try to run: rostopic echo my_topic it outputs: WARNING: cannot load logging configuration file, logging is disabled

and just stays running, without outputting anything.

I already tried remaking the package rostopic, it was successful. I tried looking at the code, but i couldn't find anything wrong there. How can I fix this? :)

Well guys, i don't know what the problem was, but i reinstalled ROS and now its working! :) Thanks!