Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

Question edited :

image description

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

Question edited :

image descriptionhttp://home/vikram/catkin_ws/src/rtabmap_exp/screenshot_of_rtabmap/map_with_rviz.png

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

Question edited :

http://home/vikram/catkin_ws/src/rtabmap_exp/screenshot_of_rtabmap/map_with_rviz.pngEDIT:

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT:EDIT: RVIZ

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT: RVIZimage:rviz.png

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT: image:rviz.pngEDIT:

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtammap? rtabmap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT:

1) map_with_rviz.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetamlGcG02cE1KeEE

2) map_with_obstacle.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetbVlDZnpJQzBsZnc

3) disappear_map_with_obstacle.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetMmg5MU8wYUhsYmc

4) disappear_map_with_obstacle_1.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetTFBRSmE1RE5pcFE

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtabmap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT:

1) map_with_rviz.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetamlGcG02cE1KeEEmap_with_rviz.png

C:\fakepath\map_with_rviz.png

2) map_with_obstacle.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetbVlDZnpJQzBsZncmap_with_obstacle.png

C:\fakepath\map_with_obstacle.png

3) disappear_map_with_obstacle.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetMmg5MU8wYUhsYmcdisappear_map_with_obstacle.png

C:\fakepath\map_with_delocalize.png

4) disappear_map_with_obstacle_1.png https://drive.google.com/open?id=0B1Iz9ITrnAetTFBRSmE1RE5pcFEdisappear_map_with_obstacle_1.png

C:\fakepath\map_with_delocalize_1.png

click to hide/show revision 10
None

rtabmap localization issue

Hi,

I am facing one issue during localization in rtabmap. When there is an dynamic obstacle in front of the robot an even during the navigation time map data gets some times disappears on rviz and the robot gets delocalized. Why this happens so? What is the solution for this so that there is continuous update of map from rtabmap? Please suggest as soon as possible. Thanks.

EDIT:

1) map_with_rviz.png

C:\fakepath\map_with_rviz.png image description

2) map_with_obstacle.png

C:\fakepath\map_with_obstacle.png image description

3) disappear_map_with_obstacle.png

C:\fakepath\map_with_delocalize.png image description

4) disappear_map_with_obstacle_1.png

C:\fakepath\map_with_delocalize_1.png image description