Ask Your Question

Revision history [back]

Something wrong with the "Make a map" tutorial ??

When I follow the tutorials at "Make A Map", I execute the command "roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch" in a terminal, but serveral errors are resonsed and the turtlebot environment does not appear as expected as the picture show. What happend? How can i fix it? or just this tutorial needs to be updated.

Something wrong with the "Make a map" tutorial ??

When I follow the tutorials at "Make A Map", I execute the command "roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch" in a terminal, but serveral errors are resonsed and the turtlebot environment does not appear as expected as the picture show. What happend? How can i fix it? or just this tutorial needs to be updated.

I am working with ROS-Hydro and the Ubuntu 12.04. The Error is as follows: $ source /opt/ros/hydro/setup.bash $ export TURTLEBOT_BASE=create $ export TURTLEBOT_STACKS=circles $ export TURTLEBOT_3D_SENSOR=asus_xtion_pro $ roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch

Response: ...... Error [ModelDatabase.cc:408] Unable to download model[model://dumpster/meshes/dumpster.dae] Error [SystemPaths.cc:371] File or path does not exist[""] .... .... .... ....(Many Warnings and Errors)

Something wrong with the "Make a map" tutorial ??

When I follow the tutorials at "Make A Map", I execute the command "roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch" in a terminal, but serveral errors are resonsed and the turtlebot environment does not appear as expected as the picture show. What happend? How can i fix it? or just this tutorial needs to be updated.

I am working with ROS-Hydro and the Ubuntu 12.04. The following are executed in a terminal: $ source /opt/ros/hydro/setup.bash \n $ export TURTLEBOT_BASE=create \n $ export TURTLEBOT_STACKS=circles \n $ export TURTLEBOT_3D_SENSOR=asus_xtion_pro \n $ roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch \n

The Error is as follows: $ source /opt/ros/hydro/setup.bash $ export TURTLEBOT_BASE=create $ export TURTLEBOT_STACKS=circles $ export TURTLEBOT_3D_SENSOR=asus_xtion_pro $ roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch

Response: ...... Error [ModelDatabase.cc:408] Unable to download model[model://dumpster/meshes/dumpster.dae] Error [SystemPaths.cc:371] File or path does not exist[""] .... .... .... ....(Many Warnings and Errors)

Something wrong with the "Make a map" tutorial ??

When I follow the tutorials at "Make A Map", I execute the command "roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch" in a terminal, but serveral errors are resonsed and the turtlebot environment does not appear as expected as the picture show. What happend? How can i fix it? or just this tutorial needs to be updated.

I am working with ROS-Hydro and the Ubuntu 12.04. The following are executed in a terminal: $ source /opt/ros/hydro/setup.bash \n $ export TURTLEBOT_BASE=create \n $ export TURTLEBOT_STACKS=circles \n $ export TURTLEBOT_3D_SENSOR=asus_xtion_pro \n $ roslaunch turtlebot_gazebo turtlebot_playground.launch \n

The Error is as follows: ...... Error [ModelDatabase.cc:408] Unable to download model[model://dumpster/meshes/dumpster.dae] Error [SystemPaths.cc:371] File or path does not exist[""] .... .... .... ....(Many Warnings and Errors)