Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Swissranger camera - fail to open device through ethernet

Hi all,

I am running on the diamondback on a linux and am having problems when connecting the Swissranger (4k) using swissranger_camera found at http://www.ros.org/wiki/swissranger_camera. I have followed the respective tutorial and have noticed that the udev settings had to be changed for the "usb" method of transmission; is there an equivalent when using the ethernet?

Currently I get an error msg as such

usb_set_debug: Setting debugging level to 255 (on) usb_os_find_busses: Found 007 usb_os_find_busses: Found 006 usb_os_find_busses: Found 005 usb_os_find_busses: Found 004 usb_os_find_busses: Found 003 usb_os_find_busses: Found 002 usb_os_find_busses: Found 001 usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 007 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 006 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 005 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 004 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 003 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 002 on 002 skipping descriptor 0xFF skipping descriptor 0xB skipped 2 class/vendor specific endpoint descriptors skipped 7 class/vendor specific interface descriptors skipping descriptor 0x25 skipped 1 class/vendor specific endpoint descriptors skipped 19 class/vendor specific interface descriptors usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 002 error obtaining child information: Operation not permitted error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 001 error obtaining child information: Operation not permitted usb_set_debug: Setting debugging level to 0 (off) What steps should I take to config this to use ethernet?

Thanks in advance!

Swissranger camera - fail to open device through ethernet

Hi all,

I am running on the diamondback on a linux and am having problems when connecting the Swissranger (4k) using swissranger_camera found at http://www.ros.org/wiki/swissranger_camera. I have followed the respective tutorial and have noticed that the udev settings had to be changed for the "usb" method of transmission; is there an equivalent when using the ethernet?

Currently I get an error msg as such

usb_set_debug: Setting debugging level to 255 (on) usb_os_find_busses: Found 007 usb_os_find_busses: Found 006 usb_os_find_busses: Found 005 usb_os_find_busses: Found 004 usb_os_find_busses: Found 003 usb_os_find_busses: Found 002 usb_os_find_busses: Found 001 usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 007 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 006 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 005 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 004 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 003 error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 002 on 002 skipping descriptor 0xFF skipping descriptor 0xB skipped 2 class/vendor specific endpoint descriptors skipped 7 class/vendor specific interface descriptors skipping descriptor 0x25 skipped 1 class/vendor specific endpoint descriptors skipped 19 class/vendor specific interface descriptors usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 002 error obtaining child information: Operation not permitted error obtaining child information: Operation not permitted usb_os_find_devices: couldn't get connect info usb_os_find_devices: Found 001 on 001 error obtaining child information: Operation not permitted usb_set_debug: Setting debugging level to 0 (off) What steps should I take to config this to use ethernet?

Thanks in advance!