Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

rosbag record

Hi, I'm quite new to vslam and I was wondering if anyone who could help me with this problem. When I try to get live data using a bumblebee2 camera and rviz, the blue lines get all broken and scattered in weird places. like this: image description

I suspect the following error message below(it was reported in my rviz window) will show what is responsible for this, but I cannot interpret where the error is. Thanks for the help.

rosbag record

Hi, I'm quite new to vslam and I was wondering if anyone who could help me with this problem. When I try to get live data using a bumblebee2 camera and rviz, the blue lines get all broken and scattered in weird places. like this: image description

I suspect the following error message below(it was reported in my rviz window) will show what is responsible for this, but I cannot interpret where the error is. Thanks for the help.

[ERROR] [1306481857.228246721]: TF_NAN_INPUT: Ignoring transform for child_frame_id "/visual_odom" from authority "/bumblebee2/stereo_vslam_node" because of a nan value in the transform (nan nan nan) (-nan nan nan -nan)
click to hide/show revision 3
No.3 Revision

rosbag recordHow to solve TF_NAN_INPUT

Hi, I'm quite new to vslam and I was wondering if anyone who could help me with this problem. When I try to get live data using a bumblebee2 camera and rviz, the blue lines get all broken and scattered in weird places. like this: image description

I suspect the following error message below(it was reported in my rviz window) will show what is responsible for this, but I cannot interpret where the error is. Thanks for the help.

[ERROR] [1306481857.228246721]: TF_NAN_INPUT: Ignoring transform for child_frame_id "/visual_odom" from authority "/bumblebee2/stereo_vslam_node" because of a nan value in the transform (nan nan nan) (-nan nan nan -nan)