Ask Your Question
1

VSlam error while running tutorial.bag

asked 2011-02-27 19:52:40 -0600

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

Hi all,

I got this error while running vslam-tutorial.bag and of course it can't run

Waiting 0.2 seconds after advertising topics... done.

Hit space to toggle paused, or 's' to step.

Client [/wide_stereo/stereo_vslam_node] wants topic /wide_stereo/right/camera_info to have datatype/md5sum [sensor_msgs/CameraInfo/c9a58c1b0b154e0e6da7578cb991d214], but our version has [sensor_msgs/CameraInfo/1b5cf7f984c229b6141ceb3a955aa18f]. Dropping connection.

Client [/wide_stereo/stereo_vslam_node] wants topic /wide_stereo/left/camera_info to have datatype/md5sum [sensor_msgs/CameraInfo/c9a58c1b0b154e0e6da7578cb991d214], but our version has [sensor_msgs/CameraInfo/1b5cf7f984c229b6141ceb3a955aa18f]. Dropping connection.

How can I solve this problem?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Can you download the bag again and see if it is still the same?
Homer Manalo gravatar imageHomer Manalo ( 2011-02-27 20:57:36 -0600 )edit
Yes, it still have the same error
Tien Thanh gravatar imageTien Thanh ( 2011-02-28 01:45:10 -0600 )edit
Ooops, now I can also see this error on my system! This works in cturtle (actually not fully cause I still have some problems (http://answers.ros.org/question/112/vslam-tutorial) but not on recently installed diamondback (just updated to final release).
Homer Manalo gravatar imageHomer Manalo ( 2011-03-02 12:55:54 -0600 )edit

4 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2011-03-03 08:32:58 -0600

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >75 is welcome to improve it.

Just copy and paste answer from Homer, Thanks!

Ooops, now I can also see this error on my system! This works in cturtle (actually not fully cause I still have some problems (http://answers.ros.org/question/112/vslam-tutorial) but not on recently installed diamondback (just updated to final release). - Homer Manalo (19 hours ago)

edit flag offensive delete link more
2

answered 2011-03-21 23:09:50 -0600

This is a duplicate of this problem and answer.

edit flag offensive delete link more
1

answered 2011-02-27 20:16:10 -0600

Homer Manalo gravatar image

That's a normal printed text at the console, just wait for the video to start, it it's slow and takes time, mine does.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2011-02-27 20:50:11 -0600

Tien Thanh gravatar image

Oops the error is not appeared last time, I've just edited it. Problem is the camerainfo is different, and the connection is dropping.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2011-02-27 19:52:40 -0600

Seen: 283 times

Last updated: Mar 21 '11