Ask Your Question
0

Incomplete Pioneer 3-AT URDF

asked 2013-07-01 05:57:58 -0500

barrybear gravatar image

updated 2014-01-28 17:17:07 -0500

ngrennan gravatar image

Hello all!

I seem to be having a slight issue, whereby the Pioneer 3-AT doesn't seem to produce a complete RobotModel. I am currently using the p2os_urdf package to initiate this RobotModel. Even initiating the launch file for a pioneer3dx seem to produce the same issue..

Any help would be very much appreciated!

image description

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2013-07-01 10:04:01 -0500

ZdenekM gravatar image

What graphic card are you using? I had some problems with visualization in RVIZ with Intel (integrated) card. Then, with NVIDIA, it was fine.

edit flag offensive delete link more

Comments

Im using a Lenovo G480 with both integrated Intel and NVIDIA graphic card. Oh so it could be a driver issue? Because I did have some problem with most of the drivers when first installing Ubuntu 12.04..

barrybear gravatar image barrybear  ( 2013-07-01 16:27:47 -0500 )edit

On my notebook it was necessary to switch off NVIDIA Optimus in BIOS and use dedicated graphic card all the time. Optimus is not well supported in Linux (you can try Bumblebee driver/utility).

ZdenekM gravatar image ZdenekM  ( 2013-07-01 20:30:02 -0500 )edit

I've actually tried the package with another laptop and the robot model's perfect! Must have been the drivers of my graphic card..may have had some problem earlier. Thanks!

barrybear gravatar image barrybear  ( 2013-07-16 04:53:36 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2013-07-01 05:57:58 -0500

Seen: 258 times

Last updated: Jul 01 '13