Ask Your Question
0

Autoware open planner only works with vector map?

asked 2019-05-29 02:46:29 -0600

IanCol gravatar image

Hi there,

I am using the open planner local planner (op_local_planner). It seems to work well with the op_global_planner. Is it possible to use the op_local_planner with the waypoint loader? so that you can follow pre-recorded paths instead of the vectormap centerlines?

Thanks!

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2019-06-01 08:42:35 -0600

Hatem gravatar image

It should work fine with waypoints loader,on the master version there is a bug, The local planner check if there is a vector map or not. I can send you lines number and changes if you wish.

edit flag offensive delete link more

Comments

Ah, maybe that bug is the cause of the issues I was seeing. Unfortunately I didn't capture them, but there were errors complaining about the global path not matching the vector map or something.

Is there an open PR for this fix? might be easier to point me to that instead of a list of changes. If not, feel free to send whatever you have on it Thanks!

IanCol gravatar imageIanCol ( 2019-06-02 21:03:21 -0600 )edit

you can check private repository , this should work https://github.com/hatem-darweesh/aut...

Hatem gravatar imageHatem ( 2019-06-03 14:17:10 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

2 followers

Stats

Asked: 2019-05-29 02:46:29 -0600

Seen: 184 times

Last updated: May 29