Ask Your Question
0

Problem with robot_upstart

asked 2017-08-06 07:28:41 -0600

Sergey Kravchenko gravatar image

I am trying to install robot_upstart for my package

serge@media:~/NetBeansProjects/ROS_beginner_tutorials/ros_ws$ rosrun robot_upstart install beginner_tutrorials/launch/m1.launch

But I get the error

Unable to locate path launch/m1.launch in package beginner_tutrorials. Installation aborted.

I already entered the command

source ./devel/setup.bash

And am definitely sure that it it works, because

rosrun beginner_tutorials talker

works properly. And if I do not enter source command I can't run the talker, so the source is added

Also when I enter

rospack find beginner_tutorials

the package can be found.

So what can be a cause of the problem? And maybe I understand something wrong about robot_upstart. Does it creates a new launch file or can only write/overwrite data in existing launchfile or maybe it require a ready launchfile?

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2017-08-06 10:20:46 -0600

gvdhoorn gravatar image

updated 2017-08-06 14:44:31 -0600

serge@media:~/NetBeansProjects/ROS_beginner_tutorials/ros_ws$ rosrun robot_upstart install beginner_tutrorials/launch/m1.launch

If that is an actual copy-paste, then the problem is most likely the typo in the package name: beginner_tutrorials.

The correct package name (and the one you use in the "I'm definitely sure that it works" bit) is beginner_tutorials.

edit flag offensive delete link more

Comments

sorry, my bad:)

Sergey Kravchenko gravatar imageSergey Kravchenko ( 2017-08-08 22:49:27 -0600 )edit

No problem. Glad you got it to work.

gvdhoorn gravatar imagegvdhoorn ( 2017-08-09 01:44:33 -0600 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-08-06 07:28:41 -0600

Seen: 191 times

Last updated: Aug 06 '17