Ask Your Question
0

Setup navigation stack for a pioneer Robot [closed]

asked 2012-01-24 05:47:56 -0500

Alireza gravatar image

Hi, I am trying to setup navigation stack for my pioneer p3dx robot. Currently i am running all of the related nodes and every thing is working well. but my robot does not follow the planner path and never reaches the goal. its particle cloud does not matches with the given static map and estimated position of the robot does not match with its real position. So where is the problem? is it related to odometry? or my configurations?

The only sensor which i am using is a UTM laser scanner and the odometry source is RosAria's odometry topic. is it enough for having a good navigation or i should combine IMU with the robot odometry message using robot_pose_ekf package?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by tfoote
close date 2013-09-09 15:08:38

Comments

No ideas. It might help if you explicitly list the nodes and/or launch files you're using. It might also be useful to describe what the robot does INSTEAD of following the planned path.
ahendrix gravatar image ahendrix  ( 2012-01-24 16:55:16 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
-1

answered 2012-01-24 16:00:17 -0500

Alireza gravatar image

Any ideas?

edit flag offensive delete link more

Comments

This is not an answer. It may be that no one knows the answer to your question, or that no one that knows the answer has read your question yet. See: http://www.ros.org/wiki/Support
ahendrix gravatar image ahendrix  ( 2012-01-24 16:59:26 -0500 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2012-01-24 05:47:56 -0500

Seen: 396 times

Last updated: Jan 24 '12