Ask Your Question
0

Robot Web Tools – data not loading

asked 2014-01-14 04:59:41 -0600

nckswt gravatar image

updated 2014-01-14 06:09:25 -0600

I've been trying to see any of the robot web tools demos – I can manipulate the area (seeing the coordinate frame rotate when I click and drag) but no models nor maps show up. I don't receive any error messages in console.

Has anyone experienced the same problem or have any idea what the solution is? Thanks!

Edit: removed one of the two problems I'd experienced (was simply a path issue).

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

As for my specs: I'm using a retina MacBook Pro and connecting to both the demos through Chrome (though I've tried Firefox as well, to no success).

nckswt gravatar imagenckswt ( 2014-01-14 05:16:46 -0600 )edit

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
2

answered 2014-01-15 03:23:11 -0600

rtoris288 gravatar image

Looks like the demo ROS servers we are running went down. I will investigate!

edit flag offensive delete link more

Comments

2

Back up and running!

rtoris288 gravatar imagertoris288 ( 2014-01-15 03:58:27 -0600 )edit

Awesome, thank you!

nckswt gravatar imagenckswt ( 2014-01-15 04:05:50 -0600 )edit
0

answered 2014-04-16 06:58:46 -0600

Andy_H gravatar image

Down again?

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2014-01-14 04:59:41 -0600

Seen: 215 times

Last updated: Apr 16 '14