Ask Your Question
0

Bug when adding a 6th comment?

asked 2011-06-30 12:39:41 -0500

dornhege gravatar image

updated 2011-06-30 12:53:36 -0500

Does anyone have the same odd behaviour, when adding a 6th comment to a question as in this example?

Usually after 5 comments, you see a "see more"-like link.

  • When I post the 6th comment, it does not appear.
  • Once I post another 7th comment, the 6th and 7th comment appear.
  • If I delete the 7th comment again, the 6th comment also disappears.
  • I can readd and delete the 6th comment be readding and deleting a 7th comment multiple times.

I obviously tried reloading the page after posting the comments. It doesn't change anything.

Is it just me or a bug for anyone else, maybe upstream?

Edit: I can see exactly 6 comments by Erik Perko. This question is a bit problematic as commenting properly doesn't allow testing ;)

Edit: Sorry for abusing the other question, but it seems solved. Can anyone see a 6th comment to the original question by me as:

"Can you put a minimal python script in the same location as the script in question. Just the #! and a printout. If that rosruns (what I'd expect) its some problem in your code. - dornhege (9 hours ago)"

I deleted the 7th comment again and it does not appear for me. Can others see it?

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2011-06-30 12:46:09 -0500

Eric Perko gravatar image

updated 2011-06-30 12:55:15 -0500

Seems to be working for me... I just added those 6 test comments to this question. After adding the 6th one, I saw it show up (but no show more link). I then refreshed and I saw the first 5 comments and a show more link. Seems to be working for me. Maybe there's something to reproduce it that I missed?

Also, anyone, feel free to delete all of my test comments in order to test for yourselves.

UPDATE: I cannot see the specific comment on the other question. I suppose this is a bug then...

edit flag offensive delete link more

Comments

I think others can't delete them. Maybe they need to be mixed? I can still reproduce it on the other question...
dornhege gravatar imagedornhege ( 2011-06-30 12:47:34 -0500 )edit
Deleted. Maybe only the poster or people with ROS Answers super-powers can delete them ;)
Eric Perko gravatar imageEric Perko ( 2011-06-30 12:49:38 -0500 )edit
I can see your 6th comment and I could add a 7th too.
tfoote gravatar imagetfoote ( 2011-06-30 19:49:46 -0500 )edit
OK, that's weird. Is it account specific? For me the linked question still has 5 comments.
dornhege gravatar imagedornhege ( 2011-07-01 05:54:21 -0500 )edit
Same here. Only 5 comments. Still on the linked example question.
Eric Perko gravatar imageEric Perko ( 2011-07-01 10:03:36 -0500 )edit
Now I only see 5 on the page.
tfoote gravatar imagetfoote ( 2011-07-02 05:48:49 -0500 )edit
I'm planning to upgrade soon. Hopefully this will be fixed.
tfoote gravatar imagetfoote ( 2011-07-22 12:05:16 -0500 )edit
The askbot guys are requesting to retry this bug with 0.7.7.
dornhege gravatar imagedornhege ( 2011-07-26 23:05:35 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2011-06-30 12:39:41 -0500

Seen: 231 times

Last updated: Jun 30 '11