Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

The camera is detecting the tag well and good. There were two issues:

  1. As correctly out by @vkee , I had not mentioned the frame id because of which it wasn't able to find the tag.
  2. I had remapped the topics incorrectly. I had written:

    <remap from="image_rect" to="image_rect"/> <remap from="camera_info" to="camera_info"/>

It was supposed to :

<remap from="image_rect" to="/camera/image_rect"/> <remap from="camera_info" to="/camera/camera_info"/>

Hope this helps!

click to hide/show revision 2
No.2 Revision

The camera is detecting the tag well and good. There were two issues:

  1. As correctly out by @vkee , I had not mentioned the frame id because of which it wasn't able to find the tag.
  2. I had remapped the topics incorrectly. I had written:

    <remap from="image_rect" to="image_rect"/> <remap from="camera_info" to="camera_info"/>

It was supposed to :

<remap from="image_rect" to="/camera/image_rect"/> <remap from="camera_info" to="/camera/camera_info"/>

Hope this helps!

click to hide/show revision 3
No.3 Revision

The camera is detecting the tag well and good. There were two issues:

  1. As correctly out by @vkee , I had not mentioned the frame id because of which it wasn't able to find the tag.
  2. I had remapped the topics incorrectly. I had written:

    <remap from="image_rect" to="image_rect"/> <remap from="camera_info" to="camera_info"/>

It was supposed to :

<remap from="image_rect" to="/camera/image_rect"/>
   to="/camera/image_rect" />
<remap from="camera_info" to="/camera/camera_info"/>

to="/camera/camera_info" />

Hope this helps!

click to hide/show revision 4
No.4 Revision

The camera is detecting the tag well and good. There were two issues:

  1. As correctly out by @vkee , I had not mentioned the frame id because of which it wasn't able to find the tag.
  2. I had remapped the topics incorrectly. I had written:

    <remap from="image_rect" to="image_rect"/> <remap from="camera_info" to="camera_info"/>

It was supposed to :

<remap from="image_rect" to="/camera/image_rect" />
<remap from="camera_info" to="/camera/camera_info" />

Hope this helps!